Menu
Your Cart

Хладно оръжие

Напълно автоматичен нож на световно известната италианска фирма "Frank Beltrame"Този модел на "Frank Beltrame", е със светкавично странично отваряне и бутон възпиращ нежелано отваряне.Размер на острието -10 смРазмер на дръжката -12 смРазмер в отворено състояние -22 смРазмер в сгънато положение - 12 ..
55.00 лв
без ДДС:45.83 лв
Напълно автоматичен нож на световно известната италианска фирма "Frank Beltrame"Този модел на "Frank Beltrame", е с клинообразно острие със светкавично странично отваряне и бутон възпиращ нежелано отваряне.Размер на острието -12.5 смРазмер на дръжката -15 смРазмер в отворено състояние -27.5 смРазмер..
125.00 лв
без ДДС:104.17 лв
Сгъваем джобен нож от серията Zebra Wood на испанската фирма Martinez Albainox.Ножът е с едностранно заточено острие, изработено от неръждаема стомана. Ръкохватката е с ергономична форма, изработена от зеброво дърво, като в края си има отвор за ремък и кожен ремък.Подходящ за ежедневна употреба.Спец..
39.00 лв
без ДДС:32.50 лв
Джобен нож с едностранно заточено острие, изработено от нераждаема стомана и декорирано лазерно.Ръкохватката е във формата на мотор със скелет, изработена от алуминий.Ножът има фенерче, което се пуска от седалката на мотора.Изключелно подходящ за любителите на мотори или подарък.Спецификации:Maтериа..
39.00 лв
без ДДС:32.50 лв
Нож Morakniv Companion с фиксирано острие от стомана Sandvik 12C27. Разполага с качествена и ергономична дръжка, позволяваща продължителна употреба. Материалът на ръкохватката е от гумиран полимер, който осигурява отличен хват и добро сцепление. В комплект с кания от полимер и фиксатор, който държи ..
23.00 лв
без ДДС:19.17 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)