Menu
Your Cart

НОЩНА / ДНЕВНА ОПТИКА ATN X-SIGHT II HD 3-14X SMART

НОЩНА / ДНЕВНА ОПТИКА ATN X-SIGHT II HD 3-14X SMART на супер цена от Диана Армс
НОЩНА / ДНЕВНА ОПТИКА ATN X-SIGHT II HD 3-14X SMART
 • Новият ATN X-Sight II, задвижван от процесор Obsidian II Core, използващ оптично устройство с висока разделителна способност и първият HD микро-дисплей. Направете вашите снимки в диапазони, които досега не сте успели да направите, нито с цифрова, нито с нощна оптика.
 • Obsidian Core е високо специализиран компютърен процесор, предназначен да управлява серия от сензори и да обработва големи файлове.
 • FULL HD - Използва сензор с висока разделителна способност, с различни варианти за нощно виждане.
  Оптиката дава възможност за лесни и персонализирани настройки, за да направи вашето ATN устройство удобно за работа.
 • SMART SHOOTING SOLUTION - Балистичните калкулатори никога не са били толкова лесни. Няма повече графики, сложни решетки и изчисления. ATN Obsidian Shooting Solution прави всичко. Влезте в обхвата с вашия Smart Range Finder далекомер, въведете данните за вятъра и оставете Obsidian Core да направи останалото, променете ъгъла на наклона, регулирайте разстоянието и мигновено точката на удара ще се смени, за да имате перфектния изстрел всеки път.
 • RECOIL ACTIVATED VIDEO (RAV) - Имате по-важни неща, за които да мислите, отколкото да запомните да натискате бутона за запис преди всеки изстрел, защото би било хубаво да има видеоклип след това. Recoil Activated Video (RAV) се грижи за всички ваши притеснения. Просто се отпуснете и се съсредоточете върху лова си и оставете Obsidian Core да направи останалото. Когато настроите видеозаписа си в RAV, системата буферира всичко, което виждате. Когато се задейства спусъкът, оставате с пълно видео на това, което сте видели, преди и след като направите изстрела.
 • PROFILE MANAGER - Запазва всички балистични и нулиращи данни в мениджъра на профила за всяко оръжие, което планирате да използвате. Не се притеснявайте да възстановявате всичко. Просто създайте нов профил и сте готови. Няма ограничение за броя на оръжията. 
 • SMART RANGEFINDER - Патентованият интелигентен далекомер (Range Finder), ще направи живота ви по-лесен от всякога. Само с две кликвания и просто преместване на обхвата ще можете да достигнете целта си. Веднъж в диапазона си, ще регулирате автоматично точката на въздействие. Няма повече мислене, запаметяване на диаграми или сложни изчисления.
 • VIDEO RECORDING - Направете заснемане на преживяванията си в зашеметяващ Full HD 1080p формат. Няма повече пропуснати възможности и моменти, което се случват веднъж в живота. Запишете видеоклипове и правете снимки, за да пренесете приключенията си у дома, за да споделите с приятели, семейство и социални медии.
 • SMOOTH ZOOM - За разлика от много традиционни оптики, ATN дава възможност за гладко и чисто увеличение, което ви помага да се приближите до всеки един обект.
 • SMART USEFUL FEATURES - Полезни характеристики:
  E-барометър - Базовият барометър X-SIGHT II HD ви дава точни точни данни, така че да можете да се уверите, че всичко е наред!
  Жироскоп - Подобрете способността за гладкък и ясен образ на място, като активирате вградения жироскоп и стабилизиране на изображението! Успокойте изгледа си и направете преживяването много по-забавно!
  - Е-компас - Електронният компас ви информира точно в каква посока трябва да се насочите, за да можете да се придвижите малко по-близо и да получите по-добър изстрел в животното, което преследвате.
 • BLUETOOTH и WI-FI - Чрез използването на приложението ATN Obsidian можете да контролирате устройството си и да гледате предавания на живо. Свържете телефона или таблета си и вижте всичко.
 • Искате ли да видите какво сте записали досега? Няма проблем, след като сте свързали приложението чрез WiFi, отворете Галерията и възпроизведете най-новите си приключения. Всички ваши снимки и видеоклипове са на една ръка разстояние.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Най-често задаваният въпрос е "Как да поръчам Онлайн?". Отговорът е чрез лесен за ползване, богат на възможности интуитивен интерфейс. За начинаещите предлагаме бързо ръководство и описание със снимки на отделните екрани.
Този продукт включва безплатна доставка
 • Stock: In Stock
 • Model: ATN X-SIGHT II HD 3-14X SMART
Продуктът е разгледан: 1153
1,859.00 лв
без ДДС: 1,549.17 лв