Menu
Your Cart

За Нас

    Здравейте, ние сме Диана 95 ООД. Ние сме фирма, регистрирана през 1995 година, която се занимава с търговия на ловно-рибарска екипировка и пособия и сме лидер в тази сфера в северозападния регион на република България.

    Магазинът ни се намира в град Монтана, на адрес: улица „Цар Борис III” №22. В него можете да разгледате богат асортимент от дрехи, обувки, аксесоари, оръжие, патрони и много други артикули свързани с лова. В нашият сайт можете да разгледате и разширена гама от екипировка за лова, както и предложения за хората, които предпочитат риболова.

    Работим с всички големи вносители на ловна екипировка и оръжие в България, като благодарение на това имаме възможност да осигурим необходимата Ви екипировка независимо от това дали даденият артикул е наличен в магазина.
    Предлагаме богато разнообразие от водещи марки като: Percussion, Sellier Bellot, Gamo, Orizo, Chiruca, Vortex, Smith&Wesson, както и много други известни в бранша марки.

    Изпълняваме поръчките си в рамките на 7 работни дни и Ви информираме за изпълнението им от поръчването на стоката, която желаете, до нейното получаване от ваша страна.