Menu
Your Cart

Други

Точило на финландската фирма Marttiini, изработено от стомана с диаманови гранули, с дължина 5 сантиметра.Точилото има повърхости за грубо и фино заточване както и канал за заточване на кукички.Подходящо за извити остриета. ..
39.00 лв
без ДДС:32.50 лв
Бързо заточващо точило, обединяващо две страхотни технологии, които Ви дават най-стабилното заточване, където и да е.Само с три, четири движения върху волфрам - карбидната страна - и ножът Ви е готов.И с още няколко бързи "минавания" върху керамичната пръчицата от обратната страна - вече е и полиран..
15.00 лв
без ДДС:12.50 лв
Фин резервен камък, подходящ за идеален завършек на едно висококачествено заточване.Fine Grit (600) Alumina-Oxide Hone...
17.00 лв
без ДДС:14.17 лв
Материал: пластмаса.Подходяща за ръчно хвърляне на панички по време на тренировка..
20.00 лв
без ДДС:16.67 лв
Подходящо и за сератирани остриета у дома или навън SCHDDS компактно джобно точило. Едва 34гр. Това ултралеко точило покрито с висококачествен диамантен прах, заточване ножовете Ви с бръснеща острота където и когато имате нужда.Конуса позволява заточване на различни по размер серетации...и риболовни..
15.00 лв
без ДДС:12.50 лв
Абразивно заточващо точило Extra Coarse (70 песъчинки).Предназначено за тежък режим на заточване на повредени и изхабени ръчни инструменти в магазина, фермата, дома и градината.Прави лесно възстановяването и заточването от всички.Подходящо за брадви, лопати, белове, коси, мачете и редица други ръчни..
17.00 лв
без ДДС:14.17 лв
Луксозен вариант на супер стабилно волфрам-карбидно точило.То е широко, удобно и лесно за употреба, ръкохватката е гумирана - за максимален комфорт и контрол.Има отвор за поставяне на ремъче за носене на колан или туристическа раница...
19.00 лв
без ДДС:15.83 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)